Možda ste zaljubljeni ako…

Jedno od najčešćih ljudskih iskustava koje dvoje ili više (ovisno o tome koliko ste ambiciozni) mogu podijeliti je ljubav. Ali, nije uvijek lako reći jeste li zaljubljeni, požudni ili puni, zauvijek zaljubljeni. Imajući to na umu, napravio sam ovaj popis znakova da ste možda ludi zaljubljeni!

Ako ste ikada dulje od 10 sekundi dulje od 10 sekundi zurili duboko u oči svog partnera, a da niste histerično ispucali… možda ste zaljubljeni.

Ako vam svaka osoba u vašem životu kaže da ona/on nije dobra, a vi ste poštar, ljekarnik i lokalna novinska postaja s tim se slažu, a vi mislite da su “samo ljubomorni”… možda ste zaljubljeni.

Dečki: ako ste slikali druge žene u svom životu sa zidova, poput postera Sports Illustrated Swimsuit Edition, kalendara Playmate of the month, Monster Truck Rallya … možda ste zaljubljeni.

Dame: muškarci mogu proizvesti prekomjerne količine suzenja očiju, štetnog mirisa pečenog nosa od gotovo bilo koje hrane ili pića, a onda nisu ništa protiv toga da to podijele s drugima, osobito noću. Znajući sve ovo, a ti JOŠ uvijek želiš spavati u istom krevetu s njim… možda si zaljubljena.

Ako vas druga druga osoba pita kako izgledaju u svojoj novoj odjevnoj kombinaciji od retro poliestera limeta zelene boje, a vi kažete da izgledaju vruće… možda ste zaljubljeni…. ili imate stvarno jak instinkt samoodržanja.

Dečki: ako ste ikada odustali od pranja i depilacije tog novog auta koji ste upravo kupili da gledate “Sleepless in Seattle” sa svojom djevojkom/ženom po 20. put… možda ste zaljubljeni.

Ako se uvijek sjećate svake godišnjice i rođendana svog partnera, a niste žensko… možda ste zaljubljeni.

Ako mislite da je donje rublje i čarape koje svake godine dobijete za rođendan i Božić ugodno iznenađenje… možda ste zaljubljeni.

Ako ste mislili da je set alata Sears i ormarić na rolo koje ste dobili za rođendan odlična ideja, a niste muškarac … možda ste zaljubljeni.

Ako vas odvedu u Burger King na romantičnu večeru, a to vam ne smeta… možda ste zaljubljeni.Ako primijetite da vaš lokalni cvjećar počinje stizati na posao u limuzini otkako ste postali kupac … možda ste zaljubljeni

Ako čujete “Dušo, gdje mi je čisto donje rublje?” tjera ti suze radosnice na oči … možda si zaljubljen

Ali najlakši način da kažete jeste li zaljubljeni je sljedeći: Ako na ovoj planeti ne postoji nitko s kim biste radije proveli svaki dan svog života nego s onim s kojim ste… onda STE ZALJUBLJENI!

Posted on