Kapice i šeširi za bebe koje morate imati

Kada je u pitanju zaštita naših mališana od sunca, razmislite koliko ja važna kapica, šešir za vašu bebu s zaštitom od uv zračenja. Ovdje nema dileme, treba li vam ili ne kapica za bebu. Jednostavno i bezbrižno uživajte u prekrasnim ljetnim danima kada svoje vrijeme provodite vani uživajući na suncu zajedno s vašim mališanima. Dječji šešir ili kapica koji štiti od sunca nezaobilazan je dodatak za vruće ljetne dane.

Nema zapravo veze dali idete u duge šetnje ili provodite sate na bazenu kapica štiti vašeg mališana od sunca i to najosjetljivija područja kao što je bebino lice, vrat, uši i vlasište.
Već nakon par dana kapica za bebu postaje omiljeni predmet bez kojeg mama i beba ne idu nikuda van. U početku će beba malo negodovati, pokušavati će skinuti kapu pod svaku cijenu ali ubrzo će se naviknuti i uživati u zaštiti.

Kapice i šeširići su lagani i s prozračnim materijalom, tako da će bebi goditi nositi ovaj novi predmet. U početku dok se mališan ne navikne bit će malo borbe, ali kapicu je vrlo lako baciti u torbu i ostaviti vrijeme za prilagodbu za sutra.

Mame, spakirajte svoje torbe za plažu, spakirajte omiljene igračke za bebu i krenite s uživancijom u ovim vrućim ljetnim danima, nemojte zabraviti kapicu.

Posted on